GÜMÜŞHANE TORUL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı İlçemiz Okullarının Sanatsal ve Sportif Faaliyetlerdeki Başarıları 6 (Yatılı Bölge Okulu)

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı İlçemiz Okullarının Sanatsal ve Sportif Faaliyetlerdeki Başarıları 6 (Yatılı Bölge Okulu)

 TORUL YATILI BÖLGE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İL DÜZEYİNDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU BAŞARILAR

1) Yıldız Kızlar Futsal Takımı öğrencilerimiz Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda il birincisi olmuştur. Bir sonraki gruba girip Türkiye çeyrek finali için Erzurum’a gitmeye hak kazanmıştır. Yıldız Kızlar Futsal Takımı öğrencilerimiz Erzurum’da yapılan çeyrek final müsabakalarında grup birincisi olarak yarı final için Zonguldak’a gitmeye hak kazanmıştır.

2) Yıldız Erkek Futsal Takımı öğrencilerimiz Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda il birincisi olmuştur. Bir sonraki gruba girip Türkiye çeyrek finali için Erzurum’a gitmeye hak kazanmıştır. Yıldız Erkek Futsal Takımı öğrencilerimiz Erzurum’da yapılan çeyrek final müsabakalarında grup birincisi olarak yarı final için Zonguldak’a gitmeye hak kazanmıştır.

3) Küçükler Futbol Takımı öğrencilerimiz Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda il birincisi olup Giresun’a gitmeye hak kazanmışlardır.

4) Küçük Kızlar Voleybol Takımı öğrencilerimiz Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda il ikincisi olmuştur.

5) Yıldız Erkekler Kross Takımı öğrencilerimiz Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda il ikincisi olmuştur.

 

 

Hükümet Binası 3. Kat Torul/GÜMÜŞHANE - 0(456)6112019

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.